Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження Голова ВРУ № 454 від 24.03.2015 Про склад Української частини Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України та Національних Зборів Республіки Білорусь

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Голови Верховної Ради України

м. Київ

№ 454

24 березня 2015 р.


Про склад Української частини Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України та Національних Зборів Республіки Білорусь

1. Відповідно до подань депутатських фракцій Верховної Ради України та рішення Комітету Верховної Ради України у закордонних справах затвердити такий склад Української частини Міжпарламентської комісії зі співробітництва Верховної Ради України та Національних Зборів Республіки Білорусь (далі Міжпарламентська комісія):

СИРОЇД
Оксана Іванівна

Заступник Голови Верховної Ради України, співголова Міжпарламентської комісії (за посадою)

ГОПКО
Ганна Миколаївна

Голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, заступник співголови Міжпарламентської комісії (за посадою)

ДАВИДЕНКО
Валерій Миколайович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

САВЧЕНКО
Олексій Юрійович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

ФРОЛОВ
Микола Олександрович

Представник депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

КОНСТАНТІНОВСЬКИЙ
Вячеслав Леонідович

Представник депутатської фракції політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

КРИВОШЕЯ
Геннадій Григорович

Представник депутатської фракції політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

ДОБКІН
Михайло Марковим

Представник депутатської фракції "Опозиційний блок"

РОМАНОВА
Анна Анатоліївна

Представник депутатської фракції Політичної партії "Об'єднання "САМОПОМІЧ"

СИЛАНТЬЄВ
Денис Олегович

Представник депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка


Секретаріат

Корнійчук
Андрій Сергійович

Секретар, Перший заступник Керівника Управління забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України

Нестеренко
Людмила Олександрівна

Заступник секретаря, заступник завідувача секретаріату Комітету Верховної Ради України у закордонних справах


2. Комітету у закордонних справах та Управлінню забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України підготувати установчі збори Української частини Міжпарламентської комісії.

3. Управлінню забезпечення міжпарламентських зв'язків Апарату Верховної Ради України забезпечити інформування керівництва Ради Республіки та Палати Представників Національних Зборів Республіки Білорусь про новий склад Української частини Міжпарламентської комісії.

4. Комітетам та депутатським фракціям Верховної Ради України, підрозділам Апарату Верховної Ради України надавати всебічне сприяння Українській частині Міжпарламентської комісії у здійсненні нею своїх повноважень.

5. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснювати фінансово-матеріальне забезпечення роботи Української частини Міжпарламентської частини відповідно до затверджених норм.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН


Інші НПА

Розпорядження Голова ВРУ №457 від 24.03.2015 Про внесення змін до персонального складу експертної групи з питань законодавчого забезпечення децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування, затвердженого розпорядженням Голови Верховної Ради України від 5 лютого 2015 року № 167 Розпорядження Голова ВРУ №458 від 24.03.2015 Про внесення змін до персонального складу експертної групи з питань підготовки законопроекту \"Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів\", затвердженого розпорядженням Голови Верховної Ради України від 18 лютого 2015 року № 225 Розпорядження Президент №280 від 24.03.2015 Про призначення В. Ширми головою Ємільчинської районної державної адміністрації Житомирської області Розпорядження Президент №281 від 24.03.2015 Про призначення В. Михнюка головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації Житомирської області Розпорядження Президент №282 від 24.03.2015 Про призначення О. Кеніза головою Надвірнянської районної державної адміністрації Івано-Франківської області Розпорядження Президент №277 від 24.03.2015 Про звільнення Р. Сивого з посади голови Дубенської районної державної адміністрації Рівненської області Розпорядження Президент №278 від 24.03.2015 Про призначення В. Дудечка головою Локачинської районної державної адміністрації Волинської області Розпорядження Президент №279 від 24.03.2015 Про призначення О. Кравчука головою Добропільської районної державної адміністрації Донецької області Розпорядження Президент №274 від 24.03.2015 Про звільнення А. Воробйової з посади голови Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області Розпорядження Президент №275 від 24.03.2015 Про звільнення С. Іванова з посади голови Новобузької районної державної адміністрації Миколаївської області